ICEsonic

https://icesonic.com/hr

ICEsonic je tvrtka osnovana 2000. godine. Tijekom 20 godina rada i iskustva, ICEsonic je razvio opremu za industrijsko čišćenje suhim ledom. Industrije koje se bave čišćenjem, održavanjem i renoviranjem brzo su prihvatile ovo jedinstveno rješenje za industrijsko čišćenje, kao i ICEsonicov unikatni dizajn. ICEsonic je tvrtka koja je višestruko nagrađivana. Danas su ICEsonic strojevi za čišćenje suhim ledom poznati u cijelom svijetu.
Našim klijentima nudimo opremu za čišćenje visoke kvalitete, kao i profesionalnu distribucijsku mrežu i tehničke stručnjake u poslijeprodajnim servis centrima širom svijeta. Vjerujemo da veliki ljudi čine velike tvrtke, te zbog toga gradimo odnose temeljene na povjerenju.
Glavni ured nalazi se u Novoj Gradiški (Hrvatska) od 2009. godine. Lokacija je opremljena uredima, konferencijskom sobom, proizvodnim pogonom, te odjelom za demonstraciju čišćenja suhim ledom.
Naš moderan proizvodni pogon koristi najmoderniju tehnologiju, CAD dizajniranje, CNC strojeve, uređaje za lasersko rezanje i CNC savijanje. Naši zavarivači su specijalisti u zavarivanju nehrđajućih čelika i egzotičnih materijala. Naš tim inženjera svakodnevno radi na unapređenju postojećih i razvoju novih proizvoda usko surađujući sa distributerima i klijentima.
Iza svakog projekta stoje dobra organizacija i struktura. ICEsonic pokreće svaki projekt prema određenom protokolu, a nakon primanja narudžbe počinje kompletan protokol. Na taj način, status projekta je poznat u svako vrijeme, a isporučuje se proizvod i usluga krajnjeg integriteta.


Slobodno nas kontaktirajte

Ukoliko imate pitanja, tražite savjet, želite dogovoriti demo prezentaciju stroja ili nemožete pronaći odgovarajući proizvod.

Kontakt

Ostali proizvodi

Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na korištenje kolačića.