O nama

Tvrtka Hladni Val d.o.o. počela je s radom 2009. godine. Proizvodni pogon s 28 zaposlenih nalazi se u Industrijskom parku u Novoj Gradiški. Osnivač tvrtke je Matko Grgurević, dipl.ing. s višegodišnjim iskustvom u metaloprerađivačkoj industriji. Proizvodni kapaciteti tvrtke sastoje se od modernih strojeva za obradu metala koji zadovoljavaju zahtjeve tržišta. U suradnji sa srednjim školama obučavamo oko 5 praktikanata godišnje za stručni kadar.

Nudimo usluge strojne obrade metala: CNC obrada (CNC tokarenje, CNC glodanje), lasersko rezanje (materijali: aluminij, nehrđajući čelik, ugljični čelik), savijanje CNC apkant presom, zavarivanje (MIG i TIG aparati), rezanje plazmom, te industrijsko 3D printanje i graviranje.

Prodajni smo zastupnik za tvrtke Waircom, SMT Pneumatic, Hafner Pneumatic, Deprag i Clippard.

Hladni Val proizvodi i izvozi ICEsonic strojeve za ekološki prihvatljivo industrijsko čišćenje pomoću suhog leda s primjenom u održavanju proizvodnih postrojenja i pogona, kao i za razne površinske obrade.

Nagrade i priznanja

Udruženje za razvoj nehrđajućih čelika Južne Afrike (Southern Africa Stainless Steel Development Association-SASSDA) dodijelilo je nagradu za inovativan proizvod korištenjem nehrđajućeg čelika (inoxa) 2008. godine.

Hladni Val osvojio je zlatnu medalju za uspješan nastup na 36. hrvatskom sajmu inovacija Inova 2011, a na Međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor iste je godine dobio nagradu za najbolje komercijalizirani ekološki prihvatljiv proizvod.

Također, tvrtku je nominirao Savez za energetiku grada Zagreba za Greenovation nagradu za razvoj zelenog gospodarstva i dodjelu oznake GREEN MARK – sign of excellence.

Stroj za čišćenje suhim ledom SMART dobio je nagradu Korak u budućnost na 61. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu 2017. godine.

Certifikati

Certifikat prema normi ISO 9001:2015 - Sustav upravljanja kvalitetom.

Certifikat prema normi ISO 14001:2015 - Sustav upravljanja okolišem.


Možemo li Vam pomoći?

Ukoliko imate pitanja, tražite savjet ili želite demo prezentaciju, slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt

Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na korištenje kolačića.