Hladni Val Politika Privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste i dijele prilikom posjete ili kupovine s hladnival.hr (the “Site”).

OSOBNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Kada posjetite web mjesto, mi automatski prikupljamo određene podatke o vašem uređaju, uključujući podatke o vašem web pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Uz to, dok pregledavate web mjesto, prikupljamo informacije o pojedinim web stranicama ili proizvodima koje pregledavate, web stranice ili pojmove za pretraživanje koji su vas uputili na web stranicu, te informacije o tome kako komunicirate sa web stranicom. Ove automatski prikupljene podatke nazivamo ”Podaci o uređaju.”

Informacije o uređaju prikupljamo pomoću sljedećih tehnologija:

  • “Kolačići” su datoteke s podacima koje se postavljaju na vaš uređaj ili računalo i često uključuju anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće posjetite http://www.allaboutcookies.org.
  • “Zapis datoteka” prati radnje koje se događaju na web mjestu i prikuplja podatke, uključujući vašu IP adresu, vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga, referentne / izlazne stranice i oznake datuma / vremena.
  • “Mrežna oznaka,” “oznake,” i “pikseli” su elektroničke datoteke koje se koriste za spremanje informacija o tome kako pregledavate web stranicu.

Kada u ovim Pravilima o privatnosti govorimo o ”osobnim podacima”, govorimo i o podacima o uređaju i o podacima o narudžbi.

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE INFORMACIJE?

Informacije o narudžbi koje obično prikupljamo koristimo za ispunjavanje bilo kakvih narudžbi putem web stranice (uključujući obradu podataka o plaćanju, organiziranje slanja i dostavu računa i / ili potvrde narudžbe). Dodatno, ove podatke o narudžbi koristimo za:

Komunikaciju s Vama;

Pregled naših narudžbi radi potencijalnog rizika ili prijevare; i

Kad ste u skladu s postavkama koje ste podijelili s nama, pružite vam informacije ili reklame koje se odnose na naše proizvode ili usluge.

Informacije koje prikupimo o uređajima koristimo kako bismo si pomogli u otkrivanju mogućeg rizika i prijevara (posebno Vaše IP adrese) i općenito za poboljšanje i optimizaciju naše web stranice (na primjer, generiranjem analitike o tome kako naši kupci pregledavaju i komuniciraju sa stranicom te za procjenu uspjeha naših marketinških i reklamnih kampanja).

DIJELJENJE VAŠIH OSOBNIH INFORMACIJA

Vaše osobne podatke dijelimo s trećim stranama kako bi nam pomogli u korištenju vaših osobnih podataka, kao što je gore opisano. Koristimo Google Analytics kako bismo nam pomogli razumjeti kako naši kupci koriste web mjesto. Ovdje možete pročitati više o tome kako Google koristi vaše osobne podatke: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Ovdje se možete odjaviti sa Google Analytics-a: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Konačno, također možemo podijeliti vaše osobne podatke radi poštivanja važećih zakona i propisa, kako bismo odgovorili na poziv na sud, nalog za pretragu ili drugi zakoniti zahtjev za informacije koje primimo ili kako bismo na drugi način zaštitili naša prava.

CILJANO OGLAŠAVANJE

Kao što je gore opisano, mi koristimo vaše osobne podatke za pružanje ciljanih reklama ili marketinških komunikacija za koje vjerujemo da bi vas mogle zanimati. Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje funkcionira, posjetite obrazovnu stranicu Network Advertising Initiative („NAI“) na http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Možete se odjaviti iz ciljanog oglašavanja putem

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Osim toga, možete se odjaviti iz nekih od ovih usluga putem Digital Advertising Alliance portala za odjavljivanje na: http://optout.aboutads.info/.

NE PRATIMO

Imajte na umu da ne mijenjamo postupke prikupljanja i upotrebe podataka naših stranica kada u vašem pregledniku vidimo signal Ne Prati.

VAŠA PRAVA

Ako ste europski stanovnik, imate pravo pristupa osobnim podacima koje imamo o vama i tražiti da se vaši osobni podaci ispravljaju, ažuriraju ili brišu. Ako želite iskoristiti ovo pravo, kontaktirajte nas putem kontakt podataka na dnu.

Uz to, ako ste europski stanovnik, primjećujemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koje bismo mogli imati s vama (na primjer, ako napravite narudžbu putem web stranice) ili na drugi način slijediti gore navedene zakonite poslovne interese. Uz to, imajte na umu da će se vaši podaci prenositi izvan Europe, uključujući Kanadu i Sjedinjene Američke Države.

ZADRŽAVANJE PODATAKA

Kada narudžbu izvršite putem Web stranice, zadržat ćemo podatke o vašoj narudžbi za naše evidencije, osim i dok nas ne zatražite da izbrišemo te podatke.

PROMJENE

Možemo povremeno ažurirati politiku privatnosti kako bismo održavali, na primjer, promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za više informacija o našoj politici privatnosti, ako imate pitanja, ili ako imate pritužbe, molimo da nas kontaktirate putem e-maila na sales@icesonic.com ili putem detalja navedenih na ispod:

II. Industrijski Odvojak, Industrijski Park, Nova Gradiška, 07, 35400, Hrvatska


Slobodno nas kontaktirajte

Ukoliko imate pitanja, tražite savjet, želite dogovoriti demo prezentaciju stroja ili nemožete pronaći odgovarajući proizvod.

Kontakt
Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na korištenje kolačića.