Hafner-Pneumatik

Hafner-Pneumatik je proizvođač kompletne palete visokokvalitetnih pneumatskih regulacijskih ventila proizvedenih u Europi.

Hafner-Pneumatik proizvodi se koriste u općoj automatizaciji, industriji strojeva, kao i u automobilskoj, kamionskoj i procesnoj industriji. Kupci preferiraju Hafner-Pneumatik ventile zbog njihove iznimne pouzdanosti, uz izniman omjer cijene i vrijednosti.

Hafner-Pneumatik linija proizvoda sastoji se od solenoidnih ventila, zračnog pilota, ručno i mehanički aktiviranih ventila kompletiranih pneumatskim sustavima upravljanja. Hafner-Pneumatik asortiman standardnih proizvoda koji pokrivaju veličine od M 5 do G 3/4" dizajniran je kao modularni sustav, te daje mogućnost razvoja i proizvodnje specifičnih rješenja za kupce u manjem broju.

Kao visoko fleksibilna tvrtka, Hafner-Pneumatik brzo usvaja tehničke inovacije, te brzo reagira na zahtjeve tržišta koje se stalno mijenja.

Hafner-Pneumatik ima više od 30 godina znanja i pothvata u razvoju pneumatike. Izvrsnost u proizvodnji, fleksibilnost i odaziv kupaca dominantni su elementi korporativne strategije.


Možemo li Vam pomoći?

Ukoliko imate pitanja, tražite savjet ili želite demo prezentaciju, slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt

Ostali proizvodi

Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na korištenje kolačića.