Hafner-Pneumatik

Hafner-Pneumatik je proizvođač kompletne palete visokokvalitetnih pneumatskih regulacijskih ventila proizvedenih u Europi.

Hafner-Pneumatik proizvodi se koriste u općoj automatizaciji, industriji strojeva, kao i u automobilskoj, kamionskoj i procesnoj industriji. Kupci preferiraju Hafner-Pneumatik ventile zbog njihove iznimne pouzdanosti, uz izniman omjer cijene i vrijednosti.

Hafner-Pneumatik linija proizvoda sastoji se od solenoidnih ventila, zračnog pilota, ručno i mehanički aktiviranih ventila kompletiranih pneumatskim sustavima upravljanja. Hafner-Pneumatik asortiman standardnih proizvoda koji pokrivaju veličine od M 5 do G 3/4" dizajniran je kao modularni sustav, te daje mogućnost razvoja i proizvodnje specifičnih rješenja za kupce u manjem broju.

Kao visoko fleksibilna tvrtka, Hafner-Pneumatik brzo usvaja tehničke inovacije, te brzo reagira na zahtjeve tržišta koje se stalno mijenja.

Hafner-Pneumatik ima više od 30 godina znanja i pothvata u razvoju pneumatike. Izvrsnost u proizvodnji, fleksibilnost i odaziv kupaca dominantni su elementi korporativne strategije.


Slobodno nas kontaktirajte

Ukoliko imate pitanja, tražite savjet, želite dogovoriti demo prezentaciju stroja ili nemožete pronaći odgovarajući proizvod.

Kontakt

Ostali proizvodi

Kolačići nam pomažu u pružanju naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na korištenje kolačića.